Over Steigercompany

Steigercompany is gespecialiseerd in het opzetten en verhuren van steigermaterialen. Uiteraard verzorgen wij ook het afbouwen en leveren van de materialen die we neerzetten.

Nick Burger en Wesley Hoff zijn de trotse eigenaren van Steigercompany. Tijdens hun job als professionaal dakdekker kregen zij veelvuldig te maken met asociale steigerbouwers. Afspraken werden niet nagekomen en netjes werken was er ook niet altijd bij. Dat móest anders! Als tegenhanger van deze 'steigerbouwboeven' hebben Nick en Wesley Steigercompany opgezet. Een professioneel steigerbedrijf van ervaren vakmannen. Service & kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Het team van Steigercompany bestaat momenteel uit 6 man, waaronder de eigenaren Nick Burger en Wesley Hoff.

Vraag een offerte aan

Steiger huren inclusief het opbouwen? Dan bent u bij Steigercompany aan het juiste adres.  Wij zorgen dat vaklui direct met de renovatie- of onderhoudswerkzaamheden kunnen starten en geen zorgen hebben over de veiligheid en stabiliteit van de steiger. Wij verhuren diverse soorten steigers waaronder rol- en gevelsteigers. Vraag vrijblijvend een offerte aan.